BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Home / zamirqeriqi

zamirqeriqi

Klubi i Prodhuesve të Kosovës vizitoi sot komunën e Hanit të Elezit

Klubi i Prodhuesve të Kosovës vizitoi sot komunën e Hanit të Elezit

Kryetari i komunës, z.Rufki Suma priti në takim pune Drejtorin Ekzekutiv të Klubit të Prodhuesve të Kosovës, z.Astrit Panxha. Kryetari Suma së bashku me Klubin e Prodhuesve të Kosovës biseduan për shumë çështje që kanë të bëjnë në përgjithësi me zhvillimin ekonomik të kësaj komune. Kryetari i Komunës së Hanit ...

Read More »

Inkurajohet gjinia femërore për kandidim në Policinë e Kosovës

Inkurajohet gjinia femërore për kandidim në Policinë e Kosovës

Zyra për Barazi Gjinore e Komunës së Hanit të Elezit, në bashkëpunim me Stacionin Policorë të Kosovës në Han të Elezit dhe Drejtorinë Regjionale të Policisë së Kosovës në Ferizaj organizuan takimin informues me qëllim të inkurajimit të gjinisë femërore të konkurrojnë për kandidate të mundshme për të qenë pjesëtare ...

Read More »

Kryetari Rufki Suma uron qytetarët Shqiptar në Republikën e Maqedonisë

Kryetari i komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma në emër të banorëve të Komunës së Hanit të Elezit uronë qytetarët shqiptar në Republikën e Maqedonisë, me rastin e aprovimit të Ligjit për përdorimin e gjuhës shqipe. Kryetari Suma me këtë rast përgëzon të gjithë deputetët për këtë vendim historik ...

Read More »

Kryetari Suma uron për 103 vjetorin e lindjes banorin më të vjetër të komunës.

Kryetari i komunës Rufki Suma i shoqëruar nga nënkryetari Mallzum Qajani dhe Kryesuesi i Kuvendit të Komunës Qamush Brava kishin rast të veçantë që të urojnë për 103 vjetorin e lindjes banorin më të vjetër të komunës së Hanit të Elezit. I lindur me 15.03.1915 në fshatin Pustenik, Rexhep Brava ...

Read More »

Komuna e Hanit të Elezit dhe FSK-ja, identifikojnë fushat e bashkëpunimit

Komuna e Hanit të Elezit dhe FSK-ja, identifikojnë fushat e bashkëpunimit

Kryetari i Komunës Rufki Suma priti në takim pune Oficerë të FSK-së, Major Berat Shala, Komandant i Batalionit të parë për reagim të shpejtë të zonës së përgjegjësisë së Gjilanit, Kapiten Faredin Imeri, Oficer për bashkëpunim Civilo-ushtarak dhe Toger Afrim Xhelili, Oficerë për Siguri dhe Intelegjencë nga ky Batalion. Major ...

Read More »

Përgjigjeja e AKP-së me shumë parregullsi në procesin e privatizimit të “Sharrit”

Kryetari i Komunës Rufki Suma priti në takim informues Kryesinë e Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave të Punëtorëve dhe Shoqërisë Aksionare “Sharri” nga Hani i Elezit. Kryetari i Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave të Punëtorëve dhe Shoqërisë Aksionare, Xheladin Laqi e informoi Kryetarin Suma lidhur me aktivitetet e ...

Read More »