BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Home / Uncategorized

Uncategorized

Kuvendi i Komunës së Hanit të Elezit me Seancë Solemne shënon “Epopejën e UÇK-së”

Kuvendi i Komunës së Hanit të Elezit me Seancë Solemne shënon “Epopejën e UÇK-së”

Me rastin e vitit jubilar, 20 vjetorit të rënies heroike të Komandantit Legjendarë Adem Jashar, Familjes Jashari, dëshmorëve të kombit si dhe të gjithë të rënëve për liri, Kuvendi i Komunës së Hanit të Elezit me Seancë Solemne shënon “Epopejën e UÇK-së”, rënien heroike të Komandantit Legjendarë Adem Jashari, familjes ...

Read More »

TV-Dielli, katër muaj në pritje të një platforme për fillim të transmetimit të programit

TV-Dielli, është medium elektronik, që synon ta vërë në funksion një program të veçantë informativ, kulturor, edukativ me përmasa mbarëkombëtare, me sinjal satelitor, që pretendon ta mbulojë hapësirën shqiptare, si dhe mërgatën kudo në botë. Ky medium elektronik  do t’ iu ofrojë bashkëkombësve një program alternativ,  nga programet aktuale dhe ...

Read More »